Един от спряганите за трансфер в Левски футболисти Живко Миланов е още една крачка по-близо до отбора. Десният бранител вече е провел първи разговор за условията, при които да прекрати договора си с настоящия си клуб АПОЕЛ Никозия, съобщават местните издания. 

34-годишният бранител е обвързан с кипърците до края на сезона. За да се завърне на "Герена" за третия си престой там, той трябва да стане свободен агент. Това се очаква да стане окончателно факт в следващите няколко дни. 

Миланов няма изгода да остава в Никозия, защото беше изваден от картотеките на първия отбор заради надвишаване на позволения брой чужденци. На неговото място АПОЕЛ вече привлече играч от чужбина, така че ако остане в Кипър, той само ще тренира за здраве. 

Иначе от клуба обявиха, че са достигналли до джентълменска договорка с десния бранител да тренира с първия отбор и да си получава заплатата, докато не си намери нов отбор. Причината за това добро отношение към него е свързана с огромните му заслуги през трите години в Никозия.