Индийският Керала Бластърс беше може би последният клуб в кариерата на Димитър Бербатов като футболист, но там определено няма да си го спомнят с добро. И не защото българинът постоянно беше преследван от контузии и не можа да разкрие напълно потенциала си, а заради начина, по който си тръгна. 

Нападателят нападна треньора на отбора Дейвид Джеймс в социалните мрежи само часове след последния си мач и още от летището в Индия на път към България. Той беше заклеймен за тези си действия от редица функционери в индийския футбол още тогава, но едва сега и босът на Керала Бластърс Варун Трипуранени говори с огорчение за него. 

"Видях поста му към 4:30 часа сутринта, така че още бях сънен и не оцених за какво стана въпрос. Когато беше написал "най-лошия специалист, мислещ се за треньор", си помислих, че говори за себе си, а не за Дейвид Джеймс!"

"Така че първоначално не го взех толкова насериозно. Но после, когато се осъзнах, че има предвид някого другиго, се почувствах много разочарован. Всички в клуба се чувствахме много зле от това, защото се грижехме много за Бербатов, помагахме му, третирахме го по-специално още от първия му ден в клуба."

"Всички много го уважавахме заради визитката му. И да си тръгне по този начин беше наистина много, много разочароващо. А Дейвид Джеймс се отнасяше с най-голям респект към него и накрая получи това отношение", заяви босът на индийския клуб.