Полският шампион Легия няма да удължи на един от най-добрите си играчи - черногорския национал Марко Весович. А причината за решението е красивата му съпруга Тамара, която извади скандални неща от кухнята на отбора в социалните мрежи. Самият Марко дълго време бе контузен, а когато се възстанови, от клуба го пратиха да си връща формата във втория отбор.

"Когато най-добрият футболист се контузи, защото дава 101% на клуба, а вие го оставите сам в инвалидна количка да пътува до Франция за операция, това семейство ли е? 

Когато му кажете, че не можете да покриете разходите му за операция и рехабилитация, това семейство ли е? Когато му кажете да спре възстановяването си и спешно да се върне в клуба, въпреки че дори не е готов на 80%, защото нямате лекар, това семейство ли е? 
 
Когато му кажете, че първо трябва да играе в четвърта лига, в калта, за да се бори за първия отбор, когато не го уважавате и не му позволявате да играе нито минута, това семейство ли е?”, написа Тамара в своя профил в Инстаграм.
 
От клуба веднага организираха пресконференция, на която обясниха, че договорът му няма да бъде подновен, а за това трябва да се сърди на половинката си. Шефовете обясниха, че са били готови с предложение за договор преди поста на Тамара.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.