Антони Иванов игра едно полувреме за Университатя Крайова при загубата с 2:3 от ФКСБ в голямото дерби от 17-ия кръг на румънската Лига 1. Българският халф започна като титуляр, но на почивката беше заменен от Йонуц Виня. Домакините направиха добър мач, но тимът от Букурещ измъкна победата с гол в добавеното време на Андрей Кордеа.

В 12-ата минута Университатя получи дузпа, от която Андрей Иван не сбърка и даде преднина на домакините. ФКСБ обаче реагира много бързо. Кристеа центрира към Андрей Думитер, който изравни с глава в 17-ата минута.

Шест минути преди почивката отново корнер и неубедителна намеса на вратаря Мирко Пилячели създадоха проблеми на Университатя. Флорин Танасе подаде към Адриан Шут, който реализира за столичани.

След трите смени на полувремето, направени от Лауренциу Регекампф, Университатя заигра по-добре и в 56-ата минута Алесандру Джордже вкара за 2:2 след хубава контраатака. В първата минута на добавеното време изстрел на Йоан Кордеа завари неподготвен Пилячели и ФКСБ си тръгна с трите точки.

Убедителен лидер в Румъния е ЧФР Клуж с 42 точки и мач по-малко, следван от ФКСБ с 37 точки и Волунтари с 29. Университатя, Рапид Букурещ и Ботошани допълват топ 6, всичките с по 28 точки. На дъното пък са Динамо Букурещ и Академика Клинчени.