Маркетинговият отдел на Манчестър Юнайтед допусна фрапиращ гаф. Чиновниците при "червените дяволи" явно не знаят как се казва една от младите надежди на тима - вратарят Сам Джонстън. 

Стражът се завърна това лято след поредния период под наем, този път в Донкастър. Само може да си представим какво е било учудването му, когато е получил екипа с номер 50 за следващия сезон, в който името му е сбъркано. 

Там 22-годишният футболист е написан като Джонсън. На български разликата е само една буква, но на английската разликата е доста голяма - вместо "Jonnstone", е написан като "Johnson", което не издава просто техническа грешка, а направо непознаване на името на футболиста. 

Екипите му са изтеглени от продажба, за да се поправи неточността. Може би "червените дяволи" са доволни от факта, че фланелките с неговия номер и име не се харчат толкова много, защото загубите можеха да са огромни. 

Иначе вероятността Джонстън да се появи в игра тази година са направо илюзорни. Той ще е четвърти избор на мениджъра Луис ван Гаал този сезон след Давид де Хеа, Андерс Линдегаард и Бен Олнуик.