Манчестър Юнайтед направи сериозен гаф около трансфера на сигурното ново попълнение Анхел ди Мария. Аржентинецът трябва да бъде представен официално във вторник и да позира с фланелката с номер 7, която са носили легенди на "червените дяволи" като Джордж Бест, Дейвид Бекъм и Кристиано Роналдо. 

Но точно около екипа на фланговия екип стана и недоразумението на "Олд Трафорд". При подготовката на фланелките за продажба производителите установили, че нямат достатъчно букви "Р", които да се сложат на гостуващите екипи. 

Така най-запалените фенове на "червените дяволи", които искат да си вземат от фланелките за гостуване, ще трябва да чакат неопределено време. А това със сигурност ще се отрази на постъпленията на клуба от рекордната им покупка. 

За Анхел ди Мария Юнайтед плати 64 млн. паунда на Реал Мадрид. Със сигурност в сметките за изплащането на трансфера са влезли и постъпленията от продажбата на екипите му, но сега явно ще трябва да се направят някои отчисления. 

Иначе аржентинецът вече пристигна в Манчестър и веднага се срещна с шефовете. Той се разбра за личните си условия с "червените дяволи" и ще получава по 130 хил. паунда на седмица. Утре ще приключат и тестовете, след което ще подпише и договора си за пет години.