Зверски контузеният в последния мач на Манчестър Юнайтед Люк Шоу може би повече няма да играе този сезон. Все още текат различни прегледи, за да се установи точното естество на травмата му. Засега е ясно, че има двойна фрактура на крака, но не е ясно дали има и усложнения. 

Но според едно от светилата в медицината във Великобритания д-р Греъм Смит, по първоначални данни контузията му е прекалено тежка и може да го извади от терените за приблизително девет месеца. 

"Доста често като се чуе "счупване на крак", хората си представят ужасяващи неща. При Люк може би се касае за малка фрактура и най-важното в такива случаи е да му се окаже помощ веднага."

"Доколкото видях, лекарите направиха всичко необходимо още на терена. Не искам да се ангажирам с прогнози, преди да чуя окончателната диагноза, но в неговия случай отсъствието може да е до девет месеца", сподели д-р Смит пред "Скай Спортс". 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.