Мениджърът на Астън Вила Жерар Улие отрече информациите, че сред играчите му цари бунт, насочен именно срещу него. Според запознати, футболистите са много недоволни от тренировъчните методи на специалиста. Ричард Дън и Стивън Айрланд бяха извадени от състава, след като влязоха в конфликт с наставника, а Айрланд най-вероятно ще напусне клуба в посока Селтик.

„Четох, че в състава има някакви спорове за тренировъчните методи, но няма нищо вярно в това,” каза Улие. „Знам, че моите методи са различни спрямо тези от преди, но играчите постепенно ще се адаптират. Работим много с топката, играем много двустранни игри, работим и тактически.”

„Дали играчите трябва да се адаптират? Да, до известна степен. Адаптираш се или умираш. Променяме доста неща, и това разстройва някои играчи, знам,” в типичния си стил разказа Улие.

„Няма да коментирам недоволните или нещастните. Всеки мениджър знае, че футболистите са щастливи, когато играят, и нещастни, когато не играят. Те може да смятат, че методите не са добри, и мениджърът не е правилният човек за поста, но трябва да живеят с този факт. Плащат им се сериозни заплати за да играят, и да се наслаждават на футбола. Това е фантастична професия, и те понякога го забравят,” добави французинът.

Улие отрече и конфликт с Дън, като заяви: „Изобщо не е имало инцидент. Казах му, че няма да играе, а Карлос Куеяр се справи отлично, и пак ще бъде титуляр тази събота.”