Крилото на Манчестър Юнайтед Луиш Нани е имал тежък разговор с мениджъра си сър Алекс Фъргюсън след отпадането на „червените дяволи“ от турнира за Купата на Лигата в сряда. В резултат двамата вече почти не си говорят, като португалецът е с последно предупреждение за изгонване от клуба.

Нани пък споделил пред приятели, че шансът за помирение между двамата е много малък и чувства, че не му остава много време на „Олд Трафорд“.

Проблемите за сънародника на Кристиано Роналдо започнаха още от края на миналия сезон, когато той не успя да се договори с ръководството на нов договор. Настоящият му контракт изтича през юни 2013 година, като това може да принуди английския гранд да се огледа за евентуален купувач.

Негативното развитие на преговорите се отрази и върху формата на Нани, като от началото на кампания той очевидно се представя под нивото си.

Отпадането от Челси обаче утежнило още повече ситуацията между треньор и футболист, най-вече заради думите на сър Алекс след мача. Тогава шотландецът публично обвини 25-годишният си играч за загубата, след като в заключителните минути на редовното време той допусна много леко да му бъде отнета топката.

Близък до клуба източник пък сподели, че в съблекалнята са се изрекли и някои по-остри неща. „Имаше спор между Нани и Фъргюсън след мача. Фъргюсън му каза, че да загуби по такъв начин топката е аматьорско и никой велик играч не би си позволил такова нещо. Освен това Нани е предупреден, че ако още веднъж направи подобно нещо, е вън от клуба“, заяви той.