Като типичен шотландец, мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън коментира с насмешка възможността да поеме националния отбор на Англия, който остана без селекционер след оставката на Фабио Капело.

„Представители на Футболната асоциация са се свързали с изпълнителния директор на Юнайтед Дейвид Гил и са искали да говорят с мен“, разкри Фъргюсън на пресконференцията преди съботното дерби с Ливърпул.

„Аз мога да взема решение и да им дам отговор на 1 април. Това е добра идея. Бих искал да саботирам тима“, заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед.

„Хари Реднап е човекът, който трябва да бъде начело на английския национален отбор. Той има необходимите опит и познания за футбола. Ползва се с подкрепата на играчите и е точната личност за работата. Хари променя всеки клуб, в който работи“, каза още Сър Алекс, но този път съвсем сериозно.

Футболната асоциация на Англия обяви, че Стюърт Пиърс-Психо ще бъде временен наставник на трите лъва, но почти всички на Острова смятат, че именно Реднап ще бъде назначен за постоянен треньор и ще води тима на Евро 2012, след като завърши сезона с Тотнъм.