Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоул отбеляза, че няма как тримата нападатели на отбора – Уейн Рууни, Робин ван Перси и новопривлечения Радамел Фалкао да играят едновременно на терена.

Колумбиецът се превърна в трансферния удар на „червените дяволи“ в последния ден от летния прозорец, като те платиха 6 милиона паунда на Монако, за да го вземат под наем.

Фалкао пристига с впечатляващата репутация на човек, отбелязал 155 мача и в 200 мача за европейски отбори (Порто, Атлетико Мадрид, Монако).

„Когато гледах Радамел Фалкао да играе за Порто, Атлетико и Монако аз видях нападател с отлично движение по терена и впечатляваща голова статистика, която не е от тази планета“, коментира Скоулс.

„През този сезон в Юнайтед идването му създава конкуренция в нападение. Няма начин Луис ван Гаал да използва едновременно Руни, Робин ван Перси и Флако. Ще трябва да залага само на двама от тях. Кои точно ще бъдат е трудно да се каже.“

„Добри думи заслужава и Ед Уудуърд (изпълнителният директор на Юнайтед – б.р.), който даде на Ван Гаал отбор, който да се бори за място в топ 4. Не мисля, че титлата е реалистична цел. Сега Ван Гаал трябва да придаде облик на отбора“, допълни Скоулс.