Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини направи интересно изказване, като заяви, че собственикът на клуба смята покупката на Марио Балотели за „огромна инвестиция“ и смята да задържи скандалния италианец на всяка цена.

Макар че повече от половината сезон в Англия измина, бившият играч на Интер така и не може да се пребори за титулярно място. Това доведе до редица спекулации относно бъдещето му, а от Милан побързаха да налеят още масло в огъня, като публично обявиха желанието си да привлекат нападателя.

Манчини обаче е категоричен, че шейх Мансур изобщо не обмисля подобен ход. „Той харесва Балотели, защото вижда таланта му, защото Марио рекламира клуба по целия свят“, каза наставникът на „гражданите“. „Трябва да разберем, че Марио бе привлечен като огромна инвестиция, а ние не сме клуб, който с лека ръка захвърля капитала си. Мисля, че той ще остане, но бъдещето му зависи преди всичко от самия него.“

„Връзката помежду ни е добра, защото се познаваме от много години и бях до него, докато той израстваше. Професионалните ни взаимоотношения са друга тема. Марио знае какво искам от него“, завърши Манчини.