Единственият начин Манчестър Юнайтед да преодолее кризата е да печели мачове, започвайки с този срещу Норич Сити през уикенда, заяви мениджърът на рекордьорите по титли в Англия - Луис ван Гаал. 

Както е известно, Челси вече се опитва да излезе от своята деликатна ситуация с мениджърска смяна, а медиите на острова продължават да прогнозират, че следващият клуб с подобна мярка ще бъде именно Манчестър Юнайтед. 

"Единственият начин да излезем от ситуацията е да печелим, започвайки от двубоя срещу Норич в събота. Във Висшата лига винаги е трудно, но у дома просто трябва да печелиш. Имам пълно доверие в моите футболисти и те го знаят. Но ние трябва да постигаме положителни резултати, трябва да печелим. Нямам съмнение в победата срещу Норич", каза Ван Гаал преди мачовете от кръга. 

Относно ситуацията с Челси и Моуриньо, той заяви: "Не очаквах това да се случи, изненадан съм. Той е фантастичен мениджър със страхотни постижения във футбола. Но както вече ви казах, резултатите са най-важни. На второ място идват и отношенията между футболисти, мениджър и служители. Не мога да съдя какво се е случило в Челси и мога само да кажа, че съм изненадан"./БТА

Юнайтед играе с Норич в събота, 19 декември, от 17.00 часа. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS