Уест Хем записа 4-ата си поредна победа във Висшата лига като спечели двубоя си с Кристъл Палас с 3:2. Сучек заби два гола за успеха, а с един се отчете Крейг Доусън. За "орлите" точни бяха Заха и Батчуай. С две греди се отчете и Михаил Антонио. След този успех "чуковете" временно заемат 4-ото място с актив от 35 точки, но с мач повече спрямо петия Ливърпул. Палас е на 13-ото място с 23 точки.

Срещата започна отлично за Кристъл Палас като Заха откри още в 3-ата минута с отличен удар, който не остави шансове на Фабиански. "Чуковете" реагираха бързо и в 9-ата минута възстановиха равенството с гол на Сучек, който се възползва от асистенция на Антонио. Отново Сучек направи резултата 2:1 след отличен удар и изведе тима си напред в резултата. Голът беше прегледан и с ВАР.

Gulliver/Getty Images
36 снимки

В следващата атака Уест Хем пропусна да увеличи преднината си, след като Антонио се възползва от грешка в отбраната на Палас, излезе на отлична позиция, но ударът му нацели гредата.

Отново гредата беше верен помощник на Палас в 39-ата минута, след като отново Антонио я нацели.

Кристъл Палас опита да се върне бързо в мача през втората част. Заха получи отличен пас в наказателното поле и стреля добре, но Фабиански направи ефектно спасяване в 47-ата минута. В 58-ата минута Гуаита спаси опасен удар на Антонио, който тази вечер сякаш нямаше късмет да се разпише.

Отново Гуаита се справи с перфектен удар към него отправен от Цоуфал, за да остави тима си в двубоя. В 65-ата минута все пак Уест Хем реализира и трети гол в двубоя. Доусън засече топката след центриране от корнер и сякаш предопредели кой тим ще спечели двубоя.

В 70-ата минута удар на Антонио не намери целта, след като топката мина малко встрани от вратата на Гуаита. Кристъл Палас пропусна да намали резултата в 85-ата минута чрез МакАртър, но топката мина над напречната греда. Все пак Палас реализира втори гол в добавеното време на мача, а точен беше Батчуай, а с това фиксира и крайния резултат.