Дойде ли моментът Рейнджърс да  спечели най-после титлата? Със сигурност феновете на шотландския гранд си задават този въпрос, след като тимът има преднина от цели 13 точки пред Селтик.

Макар че „детелините“ са с два мача по-малко преднината на водения от Стивън Джерард състав на този етап изглежда стабилна. След доброто представяне на „сините“ на местна почва и в Европа интересът към техните футболисти става все по-голям.

Клубове от Висшата лига следят зорко ситуацията около десния защитник на Рейнджърс Джеймс Таверниер. Таверниер е основна част от състава на Джерард, като Тотнъм и Нюкасъл са готови да извадят сериозни средства, за да си осигурят услугите на играча.

Мениджърът на „рейнджърите“ обаче няма никакво намерение да продава нито един  основен състезател, като Джерард категорично отказва да се говори за продажба на водещите му играчи.

„Джеймс е фантастичен и се намира в страхотна форма. Изобщо не стои на дневен ред въпросът за продажба на футболисти. Нямам никакво намерение да се разделям с никого, натрупал съм достатъчно опит във футбола, играл съм с най-добрите и знам какво се случва, ако допуснеш и един основен играч да напусне. Аз съм тук за големи неща и работата ни вече дава резултат, убеден съм, че най-доброто предстои“, завърши легендата на Ливърпул и световния футбол.