Временният мениджър на шампиона Лестър Крейг Шекспир заяви, че единствената цел пред него е да върне тима на победния път. Шекспир наследи уволнения изненадващо Клаудио Раниери, но за момента не е ясно дали той ще продължи да ръководи отбора до края на сезона или ще бъде назначен нов постоянен мениджър.

В понеделник Лестър приема Ливърпул на „Кинг Пауър Стейдиъм“, а Шекспир вярва, че тимът му има потенциала да спечели трите точки. В момента „лисиците“ се намират на една точка от зоната на изпадащите във Висшата лига.

„Моята мисия е да подготвя играчите за мача с Ливърпул. Трябва да направим така, че да се върнем на победния път. Нашата основна цел са трите точки в понеделник“, коментира Шекспир.

„Увереността в един отбора може да бъде загубена много бързо, но и да бъде върната също толкова бързо. Моята цел е да я върна. Имам опит като футболист и като треньор. Играчите претърпяха много възходи и падения и трябва да направим така, че да бъдат готови за мача в понеделник“, каза още временният наставник на Лестър.