Нюкасъл ще се опита да се измъкне от зоната на изпадащите при домакинството си на Манчестър Юнайтед, който определено не се намира в най-добрия си период от началото на сезона.

Три поредни загуби без отбелязан гол оставиха Нюкасъл в зоната на изпадащите на вододела на сезона.

„Свраките“ показаха отличен футбол, но не постигнаха нищо срещу Арсенал, пропускайки много добри положения, което все пак им носи поводи за оптимизъм.

„Червените дяволи“ стъпиха на крака с победата над Суонси, но все още се нуждаят от добри резултати, за да се намали още повече напрежението около Луис ван Гаал. Хубаво е и това, че Уейн Рууни се разписа, но на „Сейнт Джеймсис Парк” на „червените дяволи“ няма да бъде никак леко.

Мачът е тази вечер от 21:45 часа и може да го проследите по Gong Play, Diema Sport и Gong.bg.

Кристъл Палас е в серия от три поредни мача без победа и гостува на Астън Вила на „Вила Парк“. Домакините нямат място за отстъпление, тъй като се намират на последната позиция в класирането с едва 8 точки.

Сблъсъкът между Астън Вила и Кристъл Палас ще даде яснота дали „виланите“ имат шанс за спасение или „орлите“ отново ще полетят към високите цели.

Мачът е тази вечер от 21:45 часа и може да го проследите по Gong Play, Nova Sport и Gong.bg.

Борнемут посреща Уест Хем в друг мач, който противопоставя отбори разположени в двете противоположни половини на таблицата.

„Чуковете“ играят трудни срещу подобни тимове, докато Борнемут разчита на домакинските си мачове.

Мачът е тази вечер от 21:45 часа и може да го проследите по Gong Play, Diema Sport 2 и Gong.bg.