Разбираемо, мениджърът на Тотнъм - Жозе Моуриньо, не бе в особено добро настроение след последния лош резултат, който отборът му записва. "Шпорите" завършиха 0:0 в двубой с борещия се за своето оцеляване Борнемут, а това съвсем не е по вкуса на португалския специалист. 

След двубоя Моу се оплака от съдийството и заяви, че ВАР за пореден път се е провалил. Коментарът на португалеца идва след спорна ситуация в първите 5 минути на двубоя, когато Хари Кейн бе избутан в наказателното поле, но преглед със системата не последва. 

"Мачът имаше своя най-важен момент. Знаете кога, знаете кой бе въвлечен. Не искам да говоря повече, защото всеки го знае. Няма нужда да казвам нищо", заяви изнервен Моуриньо веднага след срещата. 

"Всички знаят, че това бе дузпа. Имам предвид наистина всички. Това не е мое мнение, това е мнението на всеки на този свят. Наистина на всеки. Не казвам, че Хари Кейн отбелязва 100% от дузпите, но бележи повечето. И ако още в петата минута поведем с 1:0 срещу даден отбор, мачът става съвсем разичен", допълни специалистът.

"Както и в мача с Шефилд, тук играч на мача не бе никой от футболистите.  И ако тогава можех да виня себе си и играчите, то тук не мога да го сторя", заяви Моу.