Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп предупреди, че е готов да изкара отбора си, ако чуе расистки обиди посока футболистите си. Коментарът дойде след зададен въпрос за мнението му около гостуването на Англия срещу Черна гора, когато феновете на черногорците обиждаха Дани Роус и Рахийм Стърлинг.

Наставникът на Ливърпул не е могъл да повярва, че това се случва, докато е гледал успеха с 5:1 на Англия над Черна гора в групата на България. Клоп вярва, че спирането на мачове дава „много сила на двама или трима идиоти”, но ще извади футболистите си от терена, ако ситуацията ескалира.

Клоп говори на пресконференция, която предвещава дуела на отбора му срещу Тотнъмна „Анфийлд”. Мачът е на 31-и март от 18,30 часа и можете да го гледате на живо по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В сайта GONG.BG ще може да се насладите на богато видеосъдържание от срещата, а също така ще може да четете всичко най-интересно от дуела в Ливърпул.

„Ако всички фенове го правят, ще ги извадя на 100% от терена”, сподели Клоп, който говори не пресконференция преди дуела на отбора му с Тотнъм идната неделя.

„Даваме голяма сила на двама или трима идиоти, така че трябва да намерим решение за тези инциденти. Не трябва треньорите да ги вземат, а официалните лица, защото ако извадя отбора си от терена, ще загубя мача. Моята работа е да печеля мачовете, но ако целият стадион го прави, то тогава е напълно различно”, коментира Клоп.

51-годишният германски мениджър коментира и предстоящия двубой на неговия Ливърпул с Тотнъм.

„Очаквам те да са най-силният Тотнъм от началото на сезона. Намират се в позитивен момент, след като откриха официално новия си стадион. Харесва ми да гледам футбола, който играят. Анализирам го винаги. Правят малко грешки, които водят до това да се допускат голове, но те са много силен отбор. Ще бъде трудно, а ние това го знаем”, коментира Юрген Клоп.