Голмайсторът на Тотнъм Хари Кейн изрази увереност, че новият мениджър на тима Жозе Моуриньо може да донесе на клуба първи трофей от 11 години насам. "Шпорите" показаха сериозно израстване за пет години и половина под ръководството на Маурисио Почетино, но така и не успяха да стигнат до трофей, като за последно лондончани са печелили Купата на лигата през 2008-ма година.

"Моуриньо е печелил трофеи с всички клубове, които е водил, това не може да се отрече. Той иска да печели и е доказан победител. Аз съм на етап от кариерата си, в който искам да печеля трофеи и искам да ги печеля тук. Тази година е много важна за нас. Реалистично имаме шанс в Шампионската лига и ФА Къп, така че ще се опитаме да ги спечелим. Аз ще продължа да се боря за този клуб на терена. Моуриньо може да направи разликата със своята репутация", коментира Кейн.

"Всички искаме да печелим. Искахме да печелим с Маурисио и сега искаме с новия треньор. Но когато някой има неговата репутация, това ти дава увереност и вяра", допълни английският национал. /БГНЕС