Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал сподели, че приема с усмивка, когато мениджърът на клуба Луис ван Гаал му крещи по време на мачове и тренировки.

Френският национал е един от малкото светли лъчове в сезона на „червените дяволи“, които са неубедителни в първенството и очевидно ще завършат кампанията без трофей. 20-годишният Марсиал дойде на „Олд Трафорд“ преди началото на кампанията срещу солидните 36 милиона паунда, като на този етап има 12 гола в 39 мача на всички фронтове.

Луи Саха: Марсиал притежава класата на Тиери Анри

Ясно е, че нападателят ще трябва да се усъвършенства за в бъдеще, а процесът се случва с немалко нерви от страна на Ван Гаал. „Той ми крещи. Това ме кара да се смея, защото знам, че е за мое добро“, коментира Марсиал.

Футболистът също така заяви, че предишният му наставник – Леонардо Жардим също не го е щадил много-много в Монако. „Той беше доста твърд с мен, а аз се нуждаех от тъкмо това“, добави младокът, който в националния тим на родината си работи и с друг тежък характер – Дидие Дешан.

„Дешан ми каза: „Какво още чакаш предвид качествата, с които разполагаш? Ще бъде наистина жалко, ако профукаш тази възможност“. Когато някой се обърне към теб по този начин, набързо осъзнаваш някои неща. Затова продължих да работя и усилията ми се отплатиха“, допълни Марсиал.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS