Крилото на Манчестър Юнайтед Луиш Нани заяви, че ще се бори за мястото си в отбора и се надява да получи шанс да покаже колко ценен може да бъде във важните мачове.

Португалецът излезе като титуляр в злополучния реванш срещу Реал Мадрид (1:2), но бе изгонен след почивката, а това до голяма степен доведе до отпадането на „червените дяволи“ от Шампионската лига.

Освен това юношата на Спортинг Лисабон се бори и за нов договор с английския гранд, тъй като настоящият му изтича в края на следващия сезон, а преговорите за удължаване през лятото се провалиха заради разминаването между клуб и играч по отношение на личните условия.

„Чувствам се в добра форма и мисля, че доближавам потенциала си“, каза Нани. „През следващите няколко мача може и да изненадам няколко души. Искам да покажа на мениджъра, че може да ми има доверие и да ме пуска във всеки двубой.“

„Уверенността ми е висока и вярвам, че мога да покажа още. Сега е моето време и съм сигурен, че мога да бъда много важен в големите мачове. Два месеца отсъствах заради контузия, което значи, че съм свеж сега, когато някои други играчи започват да се уморяват“, допълни ибериецът.