Английският национал Питър Крауч разкри, че се е притеснил много от реакцията на Фабио Капело, когато види снимките му от запоя преди няколко седмици. Любопитни фотоси се появиха в The Sun, на които се вижда как нападателят се весели до ранните часове на денонощието.

Селекционерът на Англия се слави със строгите си мерки, които взима в подобни случаи. Точно това обезпокои много Крауч, който бе смъмрен и от наставника си в Тотнъм Хари Реднап.

Самият футболист разкри: „Хари ми каза „Ти си идиот, а сега продължавай напред.”

„Дали съм се притеснил от реакцията на Фабио Капело? Да, разбира се. Но не знаех какво си е помислил, защото не ми каза нищо. Случи се осем дни преди следващия ми мач. Не съм убил никого, макар че се чувствам точно така”, добави разкаялият се играч на „шпорите”.

„Излязохме заедно с момчетата и може би сме се поувлекли повече, отколко сме мислили преди това. Но ако нямаш мач следващата седмица, ти се иска да излезеш и да релаксираш. Не може да има само футбол, футбол, футбол”, добави Крауч.

Преди няколко седмици медиите гръмнаха, че част от футболистите на Тотнъм, сред които Джонатан Уудгейт, Роби Кийн и Джърмейн Джинас, са вилнели в нощно заведение, за да отпразнуват заедно със своите приятелки и съпруги победата над Портсмут.

Питър Крауч е осъмнал в заведението “Мовида”, след като танцува с разкопчана риза и дънки, напоени с пот и алкохол. И това не било всичко. След като купонът в нощното заведение приключил, нападателят се показал от покрива на движещ се автомобил, за да впечатли още повече околните с разхайтеното си поведение. Компания му е правел Джонатан Уудгейт.