Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап е бесен на купонджиите в своя отбор, след като разбра за последните изцепки на неговите футболисти.

В събота вечерта част от футболистите на Тотнъм, сред които Джонатан Уудгейт, Роби Кийн и Джърмейн Джинас, се събраха в нощно заведение, за да отпразнуват заедно със своите приятелки и съпруги победата над Портсмут.

Питър Крауч е осъмнал в заведението “Мовида”, след като танцува с разкопчана риза и дънки, напоени с пот и алкохол. И това не бе всичко, след като купонът в нощното заведение приключил, нападателят се показал от покрива на движещ се автомобил, за да впечатли още повече околните с разхайтеното си поведение. Компания му е правел Джонатан Уудгейт.

От лондонския клуб обявиха, че Реднап е изключително бесен на футболистите и ще проведе специален разговор с тях, но не предвижда поне засега да има наказания за купонджиите.

Уудгейт се очаква да се завърне в игра в предстоящия мач на „шпорите” срещу Сток Сити, след като е възстановен от разтежението, заради което пропусна последните мачове на Тотнъм.