Ливърпул е способен да постигне абсолютно всичко с мениджър като Юрген Клоп. Това заяви капитанът на тима Джордан Хендерсън.

Германецът пристигна в клуба през октомври и оттогава тимът изигра няколко вдъхновяващи мача. Дотук активът му е само 2 загуби в първите 13 мача, като особено силен отзвук имаха победите над Манчестър Сити и Челси.

Хендерсън не можа да бъде част от тях заради проблемите с контузии, които го измъчваха по онова време, но сега той вече натрупа няколко мача с Клоп начело. „Дали сме претенденти за титлата? Оставаме на другите да определят това. Мисля, че действително бихме могли да постигнем всичко. Имам предвид всичко, което искаме да потсигнем. Разполагаме с достатъчно добри играчи, но сега сме едва в началото“, каза Хендерсън.

„Нямам търпение отново да играя във Висшата лига. Да седя отстрани по анцуг или в костюм беше най-тежкият период от кариерата ми. Юрген Клоп е брилянтен и без много усилия ме накара да се чувствам част от отбора, макар отначало да не играех.“

„Гледам го и го слушам по време на разговорите със състава. Стремях се да попивам всичко, а сега, когато вече мога да играя, се чувствам дори по-добре. Клоп яде, спи, и диша с футбола. Това е очевидно“, добави Хендерсън.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS