Те отново са тук! Футболните идиоти от Острова отново станаха за смях на цяла Европа със запазената си марка – отпадане след дузпи. Вече сериозно си мисля, че първо на Марс ще бъде открита вода, отколкото Англия да победи на дузпи някой на голям футболен форум. Отново карък ще кажат някои! Стига бе! То бива, бива липса на късмет, ама чак толкова!

В дните преди четвъртфинала с Италия симпатягата Рой Ходжсън проглуши всички с това, че неговите момчета не тренират дузпи. Английският чичо Пенчо явно разчиташе на късмета си! Ама само с това не става. Затова когато поданиците на кралицата тръгваха към Буфон изглеждаха все едно ще ги бутат в Темза без спасителни жилетки.

Без майтап, това си изглежда като чиста футболна дебилия. Когато изоставаш в нещо, нормално е да се стремиш да развиеш именно него. А при тия прословути дузпи англичаните не са мръднали грам. Показателен е фактът, че Ашли-тата – Йънг и Коул изтърваха последните две дузпи. Просто гипса при тях бе стегнал най-много.

Едва ли симпатичните дърводелци от Острова ще липсват на някой на полуфиналите, изключвайки феновете им. Всъщност тяхното място въобще не беше на полуфиналите. Кристален гол, непризнат от унгарския съдия срещу Украйна, грандиозен късмет срещу Швеция и слаб мач срещу Франция в групата. И в крайна сметка с какво ще запомним Англия на Евро 2012? С поредната им футболна идиотия!