Ръководството на Манчестър Юнайтед и представителите на Патрис Евра сядат на масата за преговори, за да обсъдят новия договор на футболиста, който се очаква да бъде подписан през лятото. Агентът на играча даде интервю, в което обяви, че клиентът му е много щастлив в състава на „червените дяволи” и се надява да продължи контракта си с тима.

29-годишният Евра се присъедини към Манчестър Юнайтед през януари 2006 година от Монако, когато за него бяха платени 5,5, милиона паунда. Тогава той се превърна в един от основните играчи на Сър Алекс Фъргюсън.

„В момента Евра има действащ договор и се готвим за неговото продължаване за още няколко години, преди да изтече през 2012 година. В момента не мислим за нищо, защото Евра се е съсредоточил върху Манчестър Юнайтед, но ще направим тази крачка през лятото”, сподели представителят на бранителя, който даде да се разбере, че всичко се развива по план засега.

Новината, че Патрис Евра иска да остане в Манчестър Юнайтед най-вероятно ще зарадва феновете на „червените дяволи”, особено след като се появиха слухове, че треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо се интересува от играча.