Полузащитникът на Ливърпул Алберто Акуилани не е посещавал нашумялата белградска лечителка Мариана Ковачевич, както се твърдеше, категоричен е неговият агент Франко Дзаваля.

Италианският национал бе закупен контузен от Рома през лятото срещу 18 милиона паунда и все още не е възстановен напълно след операцията на глезена си през май.

„Толкова много лъжи бяха изречени напоследък и последната беше историята за тази врачка”, заяви Дзаваля пред „Calciomercato”.

„Стоях в Англия десет дни и пътувах между Ливърпул и Манчестър. Алберто е на правилния път към пълно възстановяване.”

„Той изкара осем тежки месеца, заради контузията на глезена си, но ние не откриваме стойността на Акуилани днес. Той е класен играч с огромен потенциал. Той просто иска да играе редовно и да постигне мечтата си – да играе на Световното първенство”, добави агентът.

Въпросната Мариана Ковачевич лекува с човешка плацента, като сред излекуваните от нея личат имената на Франк Лампард, Робин Ван Перси, Валери Божинов и Георги Иванов-Гонзо.

Преди дни в „Daily Mail” дори се появи информация, че Ливърпул иска да назначи на щат лечителката, след като петима футболисти на Рафа Бенитес са пътували до Сърбия за различни процедури и лекарския щаб на мърсисайдци са останали впечатление от резултатите.