Звездата на Челси Франк Лампард се присъедини към списъка с излекувани от мистериозната лечителка Мариана футболисти. Той потърсил услугите на добилата популярност жена, която прибягва до нетрадиционни методи, за да лекува.

Звездата на Челси получи травма по време на тренировката на Англия в Доха преди 10 дни и се притеснил, че ще отсъства цял месец от терените. Възможно е посещението му в Белград да е ускорило възстановяването му, което ще му позволи да играе срещу Арсенал.

Ковачевич стана известна във Великобритания със специалния си метод на лечение чрез плацента. Този цяр помага за ускоряване на процеса на оздравяване. Въпросната жена е добре позната и в България, тъй като нашумя покрай контузията на Георги Иванов - Гонзо, който прибягна до нейните услуги. Преди това тя бе поканена в щаба на ЦСКА от Миодраг Йешич.

Според британската медия обаче Ковачевич няма да приложи на звездата на Челси специалното си лечение, а ще бъдат използвани съвсем стандартни мазила. Според източници от Челси, въпросният метод може и да не се отрази добре на Лампард, поради което е възможно възстановяването му да протече с традиционни средства.

Според последните слухове обаче Мариана Ковачевич е потънала вдън земя, след като започна много да се шуми около нея.