Българският нападател Валери Божинов прекара два дни в Белград, научи Гонг. Таранът бе на терапия при култовата лечителка Мариана, която стана популярна в България с лечението, което проведе на Георги Иванов преди дербито с ЦСКА.

Атрактивната сръбкиня е помогнала на Валери да преодолее мускулно разтежение, което го тормозеше през последната седмица.

Божинов замина за Белград във вторник, а в четвъртък вече тренираше на базата в Парма.

„Не мога да коментирам нищо. Не отговарям на подобни въпроси”, сподели пред Гонг нападателят. Той допълни, че вече е здрав, но въпреки това ще пропусне двубоя на Парма с Дженоа.

„Излизам срещу Болоня другата седмица. Треньорът ми каза да се стягам”, продължи Божинов, който трябваше да отсъства около три седмици, ако не беше намесата на мистериозната Мариана.

За последно при нея беше Франк Лампард от Челси. Преди това доволни от методите на сръбкинята останаха четирима футболисти на Ливърпул, и звездата на Арсенал Робин ван Перси.

Лечителката предпочита да бъде извън прожекторите. В последно време Мариана Ковачевич имаше проблеми с властите в западната ни съседка, но явно бизнесът й отново върви.