Небезизвестната сръбска специалистка Мариана Ковачевич, която преди време лекува наставника на Левски Георги Иванов – Гонзо, се оказа истинско спасение за Рафа Бенитес и неговия Ливърпул.

Цели четирима футболисти от състава на „червените”, които имаха различни травми и се очакваше да отсъстват от терените за дълго време, пътуваха до Сърбия през седмицата.

След „специфично лечение” Алберт Риера, Йоси Бенаюн, Фабио Аурелио и Глен Джонсън вече тренират на пълни обороти и дори има вероятност да се появят в игра в утрешния мач с Манчестър Сити.

„В последните дни хората говориха много за това пътуване до Сърбия и мога да кажа, че е вярно. Знаехме, че много футболисти са били там и решихме да изпратим и тях”, потвърди Рафаел Бенитес.

„Всички те вече тренират и ще видим дали ще могат да играят. Тренират наравно с останалите в последните два дни. Това е много добре за нас”, сподели още испанският специалист.

Така единственият футболист от първия състав на „червените”, който пропуска сблъсъка с Манчестър Сити е нападателят Фернандо Торес, който има проблеми с херния. Испанският национал трябва да бъде готов за игра до три седмици.