Австралийската звезда от UFC Александър Волкановски не успя да скрие емоциите си при неотдавнашното си разкритие на пола на бъдещето му дете. Шампионът в категория перо се надяваше на момче, след като има две момичета, но може би ще трябва да почака още.

34 -годишният Волкановски беше поставил голям лилав балон с думи „Бебе Волк №3 е…“, написан на него. Голямата му дъщеря Ариана предрече момче, докато малката прогнозира, че това ще бъде друго момиче.

„Искам да кажа, че очевидно сме доволни от каквото и да е ", казва Волкановски. „Но две момичета и после момче, има смисъл нали? Да видим как върви“.

След това Ариана забеляза някои розови конфети вътре в балона и решава да промени прогнозата си на момиче - на което Волканоски реагира бързо. После балонът се пука, за да разкрие розови конфети и семейството започва да празнува.

Волкановски се усмихва на камерата - но усмивката му е леко сдържана. Феновете бързаха да коментират и поздравиха боеца. "Волк изгаря отвътре, желаейки това да е момче!" каза един потребител на Instagram.

„За щастие, това не е момче иначе след 25 години няма да останат борци от Дегастан“, пошегува се трети във връзка с последния двубой на Волкановски срещу Ислям Махачев.

Махачев спечели единодушно решение с резултати от 28-27, 28-27 и 29-26, за да защити успешно пояса си в лека категория на UFC 284, но много фенове на битките и специалистите вярваха, че австралиеца е направил достатъчно, за да спечели.