Ислам Махачев и Александър Волкановски са готови да направят реванш, след боя им за титлата в лека категория на UFC. Махачев спечели със съдийско решение в Австралия преди десетина дни, но двамата вече обмислят нов бой в Абу Даби.

Двамата поговориха за това в среща зад кулисите след боя им на UFC 284. Махачев успя да победи с единодушно решение и защити титлата си. Волкановски не беше доволен от загубата, която не му позволи да стане шампион в две категории. В своя акаунт в YouTube австралиеца пусна видео, в което показа как двамата се срещат след битката им.

Ислам и Алекс се прегръщат и се разбират за реванш в Абу Даби. Не е ясно кога ще се случи този реванш, но вероятно ще бъде през 2024 година.

На клипчето Волкановски пита „Може ли пак?“ Отговорът на Махачев е "Разбира се." Волкановски: „Може би в Абу Даби. Заслужихте си. Мой ред е да бъда освиркван“. Миг по-късно Волкановски повтори молбата си, когато наоколо се събраха още хора. Волкановски попита "Ще правим ли реванш ?" Махачев отвърна "Да, защо не ?" Мениджърът на Махачев: "Този път в Абу Даби."  Волкановски: "Да, така е честно."