Американският шоумен Джейк Пол се е боксирал с популярни и разпознаваеми личности, най-вече с бивши бойци от UFC. Днес беше обявено, че ютубъра се завръща на ринга на 15-и декември, но не беше назован съперника му. Много скоро обаче и това стана ясно – отново бивш боец от UFC.

Британският колумнист Рубен Картър твърди, че обявеният по-рано двубой на Джейк според негов вътрешен източник Пол ще има друг двубой с бивша звезда на UFC, сънародника му Хорхе Масвидал.

Картър твърди, че страните дори вече са подписали договор. Очевидно това не е съвсем вярно, иначе името на съперника щеше да бъде обявено официално.  Масвидал и Пол и преди са обсъждали двубой лице в лице. Но тогава Хорхе твърдеше, че това не е сериозно, а е само за забавление. Според съобщенията на Картър боецът е променил решението си и вече се подготвя за предстоящия двубой.

За Масвидал това ще бъде дебютният му двубой в бокса. Като се имат предвид уменията му в стойка, той много добре би могъл да се справи със звездата инфлуенсър.

Пол вече се би с няколко ММА бойци. Той победи Бен Аскрен, Тайрън Уудли (2 пъти), Андерсон Силва и Нейт Диас. Всичките мачове завършиха с победа за ютубъра, като нокаутира Аскрен и Уудли.