Джейк Пол се завръща на боксовия ринг на 15-и декември. Това обяви самия инфлуенсър. Той не се е бил от август, когато победи с единодушно решение бившата звезда на UFC Нейт Диас. Проблемното дете има и една загуба – по-рано тази година от Томи Фюри.

Следващият съперник на Пол ще бъде обявен едва на 27 октомври, но се очаква двубоят да се състои в рамките на следващото голямо платено събитие на DAZN.

„Звездната сила и популярността на Джейк доказаха, че той има всичко необходимо, за да спечели огромна аудитория по целия свят и да се превърне в най-голямото име в бокса. Само в осемте си професионални двубоя досега Джейк вече е доказал своята комерсиална привлекателност, че е сила, с която трябва да се съобразяват, и че е на път да окаже вечно влияние върху спорта на ринга и извън него“, заяви Накиса Бидариан, съосновател на Most Valuable Promotions.

„Горди сме да си партнираме с DAZN, за да представим Джейк Пол отново на световната публика на 15 декември, когато той продължава непоколебимия си стремеж да стане световен шампион и да организира мащабни събития“.

Двубоят ще бъде достъпен в целия свят по DAZN - същата телевизия, която беше домакин на схватката на Джейк Пол с Нейт Диас в допълнение към сблъсъка на по-големия му брат Логан Пол срещу Дилън Данис, който бе миналата събота в Манчестър.