Конър Макгрегър се закани да се завърне по-силен от всякога и да участва в „няколко“ мача догодина. 34-годишният боец в момента участва в снимки на филм заедно с холивудската звезда Джейк Гиленхал в римейк на филма от 1989 г. „Крайпътна къща“.

Прословутият, както наричат ирландеца, планираше да се завърне в края на тази година, но това няма да се случи. Той не отговаря на нормите за допингпробите при бойците. Макгрегър не се е бил откакто счупи крака си миналото лято.

Ирландецът пусна в Туитър снимки на Ислам Махачев и Александър Волкановски с надписа „моите два стари колана. На две малки кърлежчета. Такъв бой ще има 10 зрители“. Очаква се Махачев и Волкановски да се бият скоро за поясите, които преди притежаваше Макгегър.

„Да се биеш е по-лесно, отколкото да снимаш филми. Има толкова много кадри, които хората не виждат. Отнема няколко дни с много повторения. В Холивуд обаче няма друг със способностите, които аз имам и са полезни за този филм. Ще има бокс офис рекорди, награди. Моите тлъсти удари на екрана. Наистина съм много уверен. Когато свърши този филм се връщам. Имам готови няколко боя за догодина. Още преди да излезе филма на екран“, обяви Макгрегър.