Легендата на UFC Конър Макгрегър поиска Еди Хърн да организира битка със смесени бойни изкуства с иконата на бокса Карл Фроч след пореден спор в Twitter между двамата.

Макгрегър и Фроч са две от най-големите звезди в съответните си спортове ММА и бокс и имаха редица словесни битки през последните няколко години. Боксьорът се заяждаше с Макгрегър и обратното и сега изглежда, че битката между двамата е възможна.

След като Фроч спомена в своя подкаст, че с удоволствие би влязъл в клетката за рядка кръстосана битка с ирландеца, Макгрегър се обърна към социалните медии, за да поиска Хърн да го направи. Бившият световен шампион по бокс се оттегли на върха в супер-средна категория през 2014 г., когато възходът на Макгрегър започваше, но остана във форма и често флиртува с идеята за завръщане.

Запитан в епизод на шоуто си Froch on Fighting с Джордж Гроувс кой ще спечели между Макгрегър и Джейк Пол, бившият шампион се пошегува, че "нито един от тях не може да се боксира". "Аз съм твърде голям, твърде силен и за двамата. Сериозно, Джейк Пол, ще ми трябва само една ръка за Джейк Пол. Конър Макгрегър може да ми създаде няколко малки проблема, но той е твърде малък. Не бих тренирал много за двамата“.

„Ако се бия с Конър Макгрегър в клетката, бих тренирал по-здраво за подобно нещо. Може да си навлека неприятности тук или в положение, от което не мога да изляза, но мисля, че бих се изправил срещу него в клетката. Това нелепо ли е грешно ли е? Бих се изправил с него, защото той е твърде малък“, допълни Фроч.