Карл Фроч обяви, че е готов да се върне на ринга, за да се изправи срещу Ютуб сензацията Джейк Пол. Бившият четирикратен шампион в суперсредна категория се отказа от бокса през 2015 г., но няколко пъти флиртува с възможността да сложи отново ръкавиците. Кобрата призна, че с удоволствие би сложил край на приказката за Джейк Пол.

Ютубърът се превърна в профи боксьор и вече има 6 победи от 6 мача на ринга. В събота Пол ще се изправи срещу Андерсон Силва. Фроч е готов да се срещне с Пол.

„Ако можех да имам един последен мач щеше да е срещу Джейк Пол. С удоволствие бих го размазал на парченца. С лекота. Джейк Пол не може да се бие. Само се преструва. Той лъже хората. Има публика, това му го признавам. Прави пари от това, което умее най-добре. Но той не е професионален боксьор“, обяви Фроч пред William Hill.

25-годишният Пол досега не се е срещал с професионален боксьор. Фроч е 20 години по-възрастен от него.

„Той знае да не ме доближава. По-голям е от мен, по-млад, по-тежък, по-свеж. Мисли си, че може да се боксира. Дори няма да тренирам за този човек. Само със загрявка ще го бия. Но той знае, че не може да се бие с мен, защото няма шанс. Бих се бил с него и брат му в една вечер. Просто ще ги бия на почивки. Единият рунд единия, другият рунд – другия. Така ще могат да си почиват по 4 минути.