UFC прескача океана за поредната бойна вечер този път в Лондон. Довечера в октагона ще излязат някои отлични бойци. Гвоздеят е битката между Том Аспинал и Къртис Блейдс. Дуелът в тежка категория е основният бой на вечерта в Лондон. Може да го наблюдавате тази вечер по Макс Спорт 2. Предаването започва в 22,00 ч. българско време.

Аспинал е непобеден в UFC с баланс 5-0 и вече е сред сериозните имена в тежка категория. Победа тази вечер може да му проправи пътя като претендент за титлата. Той наистина изглежда изключително в серията си в UFC. Почти не срещна проблеми в никой от петте си мача до тук, а само в един от тях се стигна до втори рунд.

Аспинал е отличен боксьор с бързи ръце, добър е в хватките и има черен колан по жиу жицу. Досега никой от противниците му не е устоял на натиска му. Въпреки това Блейдс ще е сериозен тест за него. Той е един от най-силните борци в дивизията и има опит в боеве от пет рунда. За разлика от Алан Бодо и Андрей Арловски, Блейдс може да се опълчи на бойните хватки на Аспинал.

Аспинал спечели срещу Александър Волков в последния мач. Още не сме виждали някой да тества защитата на Аспинал, който обаче ще има предимство в скоростта тази вечер. Ще остане ли обаче непобеден?

Основната бойна карта на UFC Fight night Лондон:

Тежка:  Къртис Блейдс – Том Аспинал (основен бой)

Средна: Джак Хермансон – Крис Къртис

Лека: Пади Пимблет – Джордън Лийвит

Полутежка: Никита Крилов – Александър Густавсон

Жени сламка: Моли Маккан – Хана Голди

Полутежка: Пол Крейг – Волкан Йоздемир