Звездата от UFC Пади Пимблет за пореден път се озова в медиен скандал. Ден след като си показа задните части по време на кантара преди Fight night в Лондон, акаунтът на боеца в Туитър бе блокиран точно в деня на най-големия мач в кариерата му. Пимблет, който има 2 победи от 2 мача в UFC и то с нокаут в първи рунд, ще се изправи срещу американеца Джордън Лийвит в лека категория.

Ливерпулецът набра огромна маса последователи, откакто се занимава с ММА. Той има над 1 млн. последователи в Инстаграм и над 240 000 в Ютуб. Това обаче не е първия случай, в който акаунт на Пимблет е блокиран. Преди по-малко от година същото се случи с Инстаграм. Тогава той веднага се изказа: „Не съм срещу никой лично. Аз съм срещу компанията – Инстаграм. Върнете ми акаунта обратно, гущери такива“, написа тогава Пимблет.

През ноември миналата година пък неговият акаунт в Туитър беше изтрит за „нарушаване на общите правила“. „Явно ще трябва да си направя нов акаунт тази вечер. Светът е пълен със снежинки и дори не можеш да отвърнеш на троловете в наши дни, но те могат да казват каквото си искат“, написа тогава Пимблет.

Paddy the Bady, както беше името му в Туитър, още не е казал, защо е блокиран този път. В страницата му @theufcbady се казва, че „Туитър спира акаунта на тези, които нарушават правилата на компанията“.

След втората си победа в UFC срещу Родриго Варгас през март, Пади Пимблет продължи враждата със социалните медии като каза: „Кой искам да срещна сега? Марк Зукърбърг (б.а. собственика на Фейсбук), ще го прасна по главата“.