Конър Макгрегър изглежда е единственият човек, впечатлен от представянето на Дилън Данис срещу Логан Пол. Американският ММА боец Данис беше победен от звездата на социалните медии Пол чрез дисквалификация в събота вечер. Пол стигна до победата, като печелеше всеки рунд, а в последните моменти на битката Данис опита някои ММА движения, но те се провалиха с гръм и трясък.

Бързо се стигна до масово сбиване, при което охраната скочи на ринга, за да защити Пол, последвана от членове на екипа на Данис, и ММА боецът беше дисквалифициран. След двубоя Макгрегър, за когото Данис твърдеше, че ще го тренира преди двубоя и че ирландецът ще бъде на ринга, като нито едно от двете твърдения не се оказа вярно, заяви обяви в социалните мрежи „Бях впечатлен от Дилън Данис”, но бързо изтри поста.

Макгрегър продължи с гласово съобщение „Не се ли забавлявате! Бях впечатлен, добри удари, Данис трябва да вярва в ударите си все повече и повече и да ги пуска, някои от тях бяха наред. Някои от тях, които той хвърляше, бяха наред, просто трябваше да ги пуска малко повече”.

След това Макгрегър се позова на факта, че в интервюто си след двубоя Пол разкри, че през последните няколко месеца в подготовката на този двубой е имал трудности заради хейта на Данис в социалните мрежи, което е било насочено най-вече към годеницата на Пол, датския модел Нина Агдал.

Очаква се съвсем скоро Макгрегър да пристигне в България. Той ще се качи на ринга като част от шоуто Max Fight 56 в "Арена София". Това ще се случи на 19 октомври.