Треньорът на ММА звездата Конър Макгрегър - Джон Кавана коментира бъдещото завръщане на ирландеца в октагона и заяви, че ирландецът ще бъде абсолютно готов за нови успехи в своята кариера. 

"Всеки ден чувам нов слух относно негова среща, но в момента няма насрочен мач. Той е готов, търси битка. Но аз нямам пръст в менажирането, това е работа на друг. Конър тренира и е много развълнуван да се бие. Така че със сигурност ще бъде готов, когато трябва да се бие." 

"Много е мотивиран да тренира. Съхрани се, премина през период, в който не знаеше какво да прави, щом стане сутрин. Когато имаш пари, не е лесно да намериш мотивация, но мисля, че вече има цел", заяви Кавана.

"Точно това го мотивира да тренира здраво. Той го правеше в продължение на десетилетие, готвеше се усърдно, а това е тежко. После дойдоха жената и децата. Не е лесно да останеш гладиатор, щом имаш семейство. Но мисля, че вече си постави цели. Той вече направи немалко пари, сега му остава да участва във вълнуващи мачове заради адреналина. Мисля, че това ще е достатъчна мотивация за следващи мачове", завърши Кавана.