Конър Макгрегър може и да не се е бил от много време, но си остава едно от най-големите имена в ММА. Ирландецът, който е бившият шампион на UFC в две категории, даде своето мнение за битка между милиардерите Илон Мъск и Марк Зукърбърг. Собствениците на Туитър и Мета са в конфликт от много време, а преди месец се заканиха, че ще се срещнат в октагона. Според Макгрегър такъв бой трябва да се организира от UFC.

Президентът на Ултимейт Файт Чемпиъншип Дейна Уайт каза, че е провел разговори с Мъск и Зукърбърг. Според функционера и двамата предприемачи са сериозни за битката. Според него двубоят може да се проведе в демонстративен формат в Лас Вегас. Самите милиардери обмисляха варианта да организират битката в Колизеума в Рим.

В последните седмици и двамата започнаха да тренират с известни ММА бойци. Макгрегър споделя, че подкрепя Мъск и Зукърбърг, но битката им трябва да е в UFC.

"Интересно ми е да ги гледам как се бият, ако са сериозни. Ако това се случи в UFC, аз го подкрепям. Трябва да се случи под егидата на UFC.", каза Макгрегър във видео в YouTube канала на Adam's Apple.