Появиха се още снимки и видеоклипове на суперзвездите на UFC Алекс Волкановски и Израел Адесаня, които прекарват време с Марк Зукърбърг преди неговия нашумял милиардерски двубой със съперника му в Twitter Илон Мъск. Във вторник шефът на Meta позира за снимки с шампиона на UFC в категория перо Волкановски и двукратния шампион на UFC в средна категория Адесаня във фитнес зала в Лейк Тахо, Невада.

В сряда Адесаня публикува видео на триото, което прекарва време в почивка на езерото, със Зукърбърг, който небрежно кара уейкборд, а двамата шампиони на UFC се пекат на слънце.

Марк Зукърбърг продължава своята връзка със суперзвездите на UFC Алекс Волкановски и Израел Адесаня - като шампионът в средна категория разкрива интензивна тренировка с милиардера

По-късно Адесаня също публикува няколко снимки на него и Зукърбърг, които тренират заедно, заедно с надписа: „И двамата имаме южноафриканци, с които да се справяме“. Адесаня има предвид непобедения съперник в средна категория Дрисус дю Плесис, с когото вероятно ще се бие в следващия си мач, и горчивия технологичен съперник на Зукърбърг – Илон Мъск.

Миналата седмица агентът на Волкановски потвърди, че австралиецът е бил потърсен за обучение от Зукърбърг преди неговата ММА битка срещу Мъск. Зукърбърг е голям фен на ММА и през последните години разви добро приятелство с Волкановски.

„Да, той е приятел“, каза Волкановски миналата година преди битка. „Знаех много преди той да се появи в UFC, че той е голям фен. Той обича спорта. Смятам го за своя приятел. Той е готин пич, разбираме се“.

Не е известно дали Зукърбърг ще тренира още и с Адесаня, въпреки че му е предложено да бъде трениран от широк кръг от елитни UFC бойци, включително Джон Джоунс. От друга страна, Мъск е получил подобни предложения от други високопоставени ММА бойци като Хорхе Масвидал, Доминик Крус и Жорж Сен-Пиер.

Потвърждение и официална дата за много спекулираната битка между Мъск и Зукърбърг все още няма. Миналата седмица Мъск призна, че се нуждае от „много повече тренировки“ след няколко изтощителни сесии със Сейнт Пиер, който е смятан за един от най-великите бойци в историята на ММА.