Боксовият промоутър Еди Хърн не скри, че ще бъде мечта за него да представлява ММА звездата Конър Макгрегър, след като ирландецът намекна за потенциално завръщане в бокса.

Преди дни 40-годишният агент говори за възможността да работи с бившия шампион на UFC в лека категория. Последният боксов мач на Макгрегър беше през 2017 година срещу Флойд Мейуедър. Тогава Хърн заяви, че ако случаят касае завръщане на боксовия ринг, то би се радвал да помогне на Макгрегър.

Ирландецът в типичен стил отговори в „Туитър” с кратичкото: „Танцувай за мен, Еди”.

Така беше ред на англичанина да направи следващата стъпка и той не се забави. „Когато той ми каже: „Танцувай за мен, Еди”, дали това е добре или зле? Попитах някои хора и те увериха, че това е в положителен смисъл. Така че, приятелю, ще направя каквото искаш. Ще танцувам за Конър, няма проблеми. Бих танцувал за Конър цял ден. Само ела да подпишеш с „Мачруум” и ще ти танцувам цял ден”, заяви Хърн.

„Много е забавно. Това е едно от тези неща, когато си проверяваш телефона, преглеждаш нотификациите и си мислиш: „О, мамка му, какво стана сега?” Конър Макгрегър е туитнал за теб… Бих казал, че той е легенда. Такъв е. Не знам, предполагам, че отново ще се върне в ММА”, добави Хърн.