Томи Фюри призова Джейк Пол на реванш, но не в бокса, а в ММА и обеща да му "разбие лицето". Братът на Тайсън Фюри стана първият и засега единствен, който победи на ринга ютубъра превърнал се в боксьор Джейк Пол.

Но звездата от "Островът на любовта" през 2019 г., който наскоро обяви раздялата си с партньорката си Моли-Мей Хейг, е готов да пренесе съперничеството в клетката. Той заяви в канала си в YouTube: "Джейк Пол е в PFL, нали? Ще му разбия лицето, когато стана добър в ММА. Ще го бия в бокса и в клетката“.

"Смятам, че след година, година и половина, две години тренировки ще го победя. В бокса нямах проблеми, няма да има проблем и в клетката."

Пол е подписал договор с Професионалната лига на бойците (PFL), където се очаква да направи своя дебют в ММА през следващата година. А PFL предложи на Фюри договор на стойност 15 млн. паунда, за да се изправи срещу американеца в бокса и ММА.

Пол, за който следващия мач е срещу боксовата легенда Майк Тайсън в противоречив сблъсък, наскоро разкри, че сделката за два двубоя все още е на масата.

"В момента е в сила договор за сътрудничество между двете страни. Мисля, че това всъщност все още се обсъжда. Така че със сигурност може да бъде интересно. Аз срещу Томи в ММА."

Пол има четири победи след поражението от Фюри и се завръща на 15 ноември срещу 58-годишния Тайсън. Но дори Фюри е останал впечатлен от изявите на Пол на ринга. Той каза на звездата на UFC Том Аспинал: "От това, че не е израснал в спорта и не е правил нищо никога, той се подобрява всеки ден. Той разполага със средства, най-добрите треньори в света, най-добрите спаринги в света, така че се справя добре, но не може да се мери с мен. Кълна се в Бога, следващия път, когато се бия с него, ще го нокаутирам".