Томи Фюри потвърди, че ще направи реванш срещу Джейк Пол. Британецът победи американския ютубър със съдийско решение в неделя в Саудитска Арабия и остава без поражение от 9 мача на ринга.  Братът на Тайсън Фюри дори ще бъде класиран в ранглистата на WBC благодарение на успеха.

Фюри беше гост в предаването Good Morning Britain, в първата му телевизионна поява след победата над Пол. В предаването, Фюри потвърди намерението си да се изправи отново срещу Проблемното дете.

Реваншът е нещо, което определено искам, защото вярвам, че в реванша ще го спра. Знаете, че никога не съм бил осем рунда преди, така че просто сега разбирам какво имам в резервоара и какво мога да сторя. Но сега бях на ринга с него и знам какво да очаквам“, обяви Томи Фюри.

Рекордът на Томи Фюри вече е 9 победи и нито една загуба, докато за Пол това бе първо поражение от седем излизания на ринга. Големият брат на Томи Тайсън Фюри също вярва, че реваншът е пътят напред за него.

„Той свърши фантастична работа. Световните медии, най-големите световни звезди, всички дойдоха да го видят. Беше фантастично. Сигурен съм, че ще го бие и в реванша“, обяви Тайсън Фюри.