Боксовата звезда Джервонта „Танка“ Дейвис ще трябва да излежи в затвора остатъка от домащния си арест. Това става ясно, след като боксьора е бил задържан от полицията. След "импровизирано изслушване" вчера - адвокатът на Джервонта Дейвис Майкъл Томко потвърди пред вестник „Балтимор Банър“, че клиентът му ще излежи остатъка от присъдата си зад решетките.

Първоначално боксьорът трябваше да изтърпи домашен арест за участието си в катастрофа и бягство от мястото на инцидента през 2020 г. През февруари тази година Дейвис се призна за виновен по четири престъпления, свързани с инцидента преди три години, при който той се разби в кола, превозваща четирима души - включително бременна жена.

Той призна за преминаване на червено, шофиране с отнета книжка, напускане на ПТП с телесни повреди и неуведомяване за нанесени материални щети.

Джервонта Дейвис е страхотен на ринга, където няма нито една загуба и наскоро разби Райън Гарсия, но извън въжетата има огромни проблеми.

Той бързо се превръща в мини-чудовище, което изглежда твърдо решено да поеме ролята на Майк Тайсън като "Най-лошия човек на планетата" в бокса.  Откакто изгря на боксовата сцена като унищожи Лиъм Уолш за по-малко от три рунда, когато той защити световната си титла в суперлека категория в Copper Box в Източен Лондон преди шест години, проблемите го съпътстват постоянно. Оттогава Дейвис е арестуван многократно за няколко престъпления, включително нападение при утежнени обстоятелства.