Изглежда Дензъл Уошингтън е в лагера на Джервонта Танка Дейвис преди предстоящия му сблъсък с Райън Гарсия. Уошингтън и Дейвис присъстваха на скорошен мач от НБА между Лос Анджелис Лейкърс и Ню Йорк Никс. Двамата се срещнаха край игрищего и Уошингтън пита Дейвис: „Кой е следващият?“ Танка му отвърна, че предстоящата му битка е срещу Райън Гарсия на 22-и април в Лас Вегас.

Тогава Уошингтън котвърна: „О, да, Гарсия. Лесен мач“, като махна с ръка, отхвърляйки го, сякаш това е лесна битка. „Обичам те, човече“, продължи именития актьор, докато двамата се прегърнаха. „Нямам нищо друго освен любов към теб, братко, Бог да те благослови“, допълни актьорът.

Мачът между Дейвис и Гарсия е една от най-големите битки, които ще има в бокса тази година, с участието на двама непобедени американски боксьори в разцвета на силите си. Очаква се голямо зрелище, заради впечатляващите рекорди с нокаут и на двамата. Дейвис е нокаутирал 26 от 28-те си опоненти, докато Гарсия, който също е известен със светкавичната си скорост на ръцете, има 19 нокаута в своите 23 двубоя досега.

На пресконференцията преди битката Гарсия каза следното: „За да бъдеш шампион, трябва да победиш най-добрите. Не става въпрос за титлите, а за това кого сте победили. Това е свидетелство за уважението, което изпитвам към Джервонта като боец“.