Феновете на бокса са обезпокоени за Тайсън Фюри, след като видяха последната изтощителна тренировка на Олександър Усик за техния сблъсък. Двамата ще се бият в обединяващ всички титли в тежка категория мач в Саудитска Арабия следващия месец. Първият бой за безспорната титла в дивизията от повече от 25 години.

И двамата бойци се прибраха за най-големите тренировъчни лагери в кариерата си, въпреки че Усик даде на феновете си малко информация за подготовката си в социалните медии. А феновете на бокса останаха зашеметени от последното тренировъчно видео на украинеца, което той сподели на официалната си страница в Instagram.

Клипът показваше как мускулестият Усик обръща кетълбелс на 360 градуса и ги хваща перфектно, докато изпълнява замахвания. След като изпълни няколко изтощителни повторения, Усик хвърли огромните тежести постелката и получи кратки аплодисменти, преди да започне да се занимава със сенчест бокс.

Кадрите с невероятното силово постижение на Усик се разпространиха бързо в социалните мрежи и получиха множество коментари от феновете.

Един от тях написа в X: "Уау Усик също не си поплюва". Друг каза: "Усик е много добър човек: "Жонглирането с една гира е предизвикателство. Да не говорим за две едновременно. Изисква се определено ниво на умения. За да се изпълни правилно това упражнение. Усик е лош човек. Това е сигурно."

А друг каза: "В момента е много трудно да се направи нещо. Фюри няма да издържи на темпото му." Друг се включи: "Усик взима всички колани у дома."